Για την παρασκευή της χρειαζόμαστε:
Για τις κρέπες
2 φλυτζάνες γάλα
2 φλυτζάνες αλεύρι
4 αυγά
4 κ.σ λιωμένο βούτυρο
1 πρέζα αλάτι
Για την κρέμα
400 γρ. κρέμα γάλακτος
200 γρ. φρέσκο γάλα
400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
Για το γαρνίρισμα
σαντιγύ
Πρώτα φτιάχνουμε την κρέμα. Ζεσταίνουμε το γάλα μέχρι να φτάσει σε σημείο βρασμού, το αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια, ανακατεύοντας καλά μέχρι να λιώσει .
Κατόπιν χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ και ρίχνουμε μέσα την λιωμένη σοκολάτα (αφού έχει κρυώσει ελαφρά). Αφήνουμε την κρέμα μας στο ψυγείο για να πήξει.
Φτιάχνουμε τις κρέπες, χτυπώντας μαζί όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένας λείος χυλός.
Το μίγμα το βάζουμε στο ψυγείο για 30' τουλάχιστον.
Μετά τηγανίζουμε τις κρέπες σε αντικολητικό μεγάλο τηγάνι.
Αφού κρυώσουν οι κρέπες καλά, παίρνουμε μια κρέπα απλώνουμε πάνω λίγη κρέμα , συνεχίζουμε με την επόμενη κρέπα και την κρέμα μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Αφήνουμε λίγη κρέμα για να καλύψουμε την τελευταία και γαρνίρουμε αν θέλουμε με λίγη σαντιγύ.
Καλή επιτυχία!!!!!