Τι χρειαζόμαστε:
- 1 μπουκαλι ρουμι (κατα προτιμηση σκουρο)
- 2 ζαχαρουχα γαλατα
- 2 φακελακια βανιλλινη
- 1 εσανς βανιλλιας
Πώς το κάνουμε:
- Βραζετε το ζαχαρουχο για 3 ωρες σε μια κατσαρολα με νερο ετσι ωστε να καλυπτει τα τενεκεδακια
- Οταν ειναι ετοιμο το ζαχαρουχο χτυπατε στο μουλτι ολα τα υλικα μαζι και ειναι ετοιμο!
Διατροφή χωρίς γλουτένη
Για να γίνει η συνταγή ασφαλής για αυτούς που ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη κάντε τα εξής:
- ελέγξτε την εσάνς βανίλιας και τη βανιλίνη.
Λίγα μυστικά ακόμα