Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Κρέπες με κοτόπουλο




  • 4 φρέσκα, ψιλοκομμένα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
  • 350 γρ. τριμμένη ΓΡΑΒΙΕΡΑ
  • 100 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 1 ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ KNORR
  • 150 γρ. ΓΑΛΑ
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένος ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ
  • 3 ΑΒΓΑ
  • ΠΙΠΕΡΙ
  • 150 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  • 200 γρ. & επιπλέον 3 κουταλιές  Βιτάμ Culinesse
  • ΑΛΑΤΙ
  • το στήθος από 1 κοτόπουλο, χωρίς πέτσα και κόκκαλα



Προετοιμασία: 
Παρασκευή Κρέπας
1. Κοσκινίζετε το αλεύρι σε μία λεκάνη, μετά το αραιώνετε σιγά-σιγά με το γάλα. Χτυπάτε τα αβγά και τα προσθέτετε. Αλατοπιπερώνετε ανάλογα.
2. Βάζετε τον χυλό για τις κρέπες στο ψυγείο να μείνει τουλάχιστον 1 ώρα.
3. Στη συνέχεια ρίχνετε ελάχιστο Βιτάμ σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και 1 – 2 κουταλιές της σούπας από το μίγμα κουνώντας ώστε να πάει σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού.
4. Αφήνετε την κρέπα να ψηθεί σε μέτρια φωτιά γυρίζοντάς την και απ’ τις δύο πλευρές.
5. Συνεχίζετε κατά τον ίδιο τρόπο, ώστε να τελειώσει το μείγμα.
6. Έτσι οι κρέπες είναι έτοιμες για να τις γεμίσετε.

1. Βράζετε το κοτόπουλο, το στραγγίζετε και ψιλοκόβετε το στήθος του.
2. Έπειτα παρασκευάζετε την μπεσαμέλ ως εξής:
Βάζετε σε μία κατσαρόλα 150γρ. Βιτάμ να κάψει, σε σιγανή φωτιά και προσθέτετε το στήθος του κοτόπουλου, τον μαϊντανό, 150γρ. γραβιέρα, τον ζωμό του κοτόπουλου, την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε καλά.
3. Κατόπιν γεμίζετε τις κρέπες ως εξής:
Στη μέση και προς τα άκρα κάθε κρέπας βάζετε 1-2 κουταλιές από το παραπάνω μείγμα. Διπλώνετε και τις βάζετε σε ένα πυρέξ ή ταψί που το έχετε αλείψει με λίγο Βιτάμ και την υπόλοιπη γραβιέρα σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.

Κανε και εσυ like για να μαθαινεις τα γρηγορα πιατα μας!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons