|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Προετοιμασία:
Παρασκευή Κρέπας
1. Κοσκινίζετε το αλεύρι σε μία λεκάνη, μετά το αραιώνετε σιγά-σιγά με το γάλα. Χτυπάτε τα αβγά και τα προσθέτετε. Αλατοπιπερώνετε ανάλογα.
2. Βάζετε τον χυλό για τις κρέπες στο ψυγείο να μείνει τουλάχιστον 1 ώρα.
3. Στη συνέχεια ρίχνετε ελάχιστο Βιτάμ σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και 1 – 2 κουταλιές της σούπας από το μίγμα κουνώντας ώστε να πάει σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού.
4. Αφήνετε την κρέπα να ψηθεί σε μέτρια φωτιά γυρίζοντάς την και απ’ τις δύο πλευρές.
5. Συνεχίζετε κατά τον ίδιο τρόπο, ώστε να τελειώσει το μείγμα.
6. Έτσι οι κρέπες είναι έτοιμες για να τις γεμίσετε.
1. Βράζετε το κοτόπουλο, το στραγγίζετε και ψιλοκόβετε το στήθος του.
2. Έπειτα παρασκευάζετε την μπεσαμέλ ως εξής:
Βάζετε σε μία κατσαρόλα 150γρ. Βιτάμ να κάψει, σε σιγανή φωτιά και προσθέτετε το στήθος του κοτόπουλου, τον μαϊντανό, 150γρ. γραβιέρα, τον ζωμό του κοτόπουλου, την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε καλά.
3. Κατόπιν γεμίζετε τις κρέπες ως εξής:
Στη μέση και προς τα άκρα κάθε κρέπας βάζετε 1-2 κουταλιές από το παραπάνω μείγμα. Διπλώνετε και τις βάζετε σε ένα πυρέξ ή ταψί που το έχετε αλείψει με λίγο Βιτάμ και την υπόλοιπη γραβιέρα σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.
Παρασκευή Κρέπας
1. Κοσκινίζετε το αλεύρι σε μία λεκάνη, μετά το αραιώνετε σιγά-σιγά με το γάλα. Χτυπάτε τα αβγά και τα προσθέτετε. Αλατοπιπερώνετε ανάλογα.
2. Βάζετε τον χυλό για τις κρέπες στο ψυγείο να μείνει τουλάχιστον 1 ώρα.
3. Στη συνέχεια ρίχνετε ελάχιστο Βιτάμ σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και 1 – 2 κουταλιές της σούπας από το μίγμα κουνώντας ώστε να πάει σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού.
4. Αφήνετε την κρέπα να ψηθεί σε μέτρια φωτιά γυρίζοντάς την και απ’ τις δύο πλευρές.
5. Συνεχίζετε κατά τον ίδιο τρόπο, ώστε να τελειώσει το μείγμα.
6. Έτσι οι κρέπες είναι έτοιμες για να τις γεμίσετε.
1. Βράζετε το κοτόπουλο, το στραγγίζετε και ψιλοκόβετε το στήθος του.
2. Έπειτα παρασκευάζετε την μπεσαμέλ ως εξής:
Βάζετε σε μία κατσαρόλα 150γρ. Βιτάμ να κάψει, σε σιγανή φωτιά και προσθέτετε το στήθος του κοτόπουλου, τον μαϊντανό, 150γρ. γραβιέρα, τον ζωμό του κοτόπουλου, την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε καλά.
3. Κατόπιν γεμίζετε τις κρέπες ως εξής:
Στη μέση και προς τα άκρα κάθε κρέπας βάζετε 1-2 κουταλιές από το παραπάνω μείγμα. Διπλώνετε και τις βάζετε σε ένα πυρέξ ή ταψί που το έχετε αλείψει με λίγο Βιτάμ και την υπόλοιπη γραβιέρα σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.